Mocht Shared hosting niet de juiste oplossing voor u zijn, dan biedt Madeo ook een andere vorm van hosting aan, Server housing. Server housing houdt in dat u een complete server tot uw beschikking heeft, zonder dat andere klanten hier gebruik van maken. Deze servers kunnen in een van onze datacenter mogelijkheden geplaatst worden.

Zie about voor extra informatie over onze netwerkfaciliteiten.

Server housing komt in twee varianten, deze staan hieronder gegeven.

Server housing | Colocated server

Heeft u een eigen server en wilt u deze op ons netwerk in een van de modernste datacenters van Nederland onderbrengen, dan is Colocating voor u wellicht de beste keuze. U heeft standaard beschikking over een 100Mbit uncapped UTP poort en een APC aansluiting voor remote reboots. Ook automatische backups en het gebruik van Madeo DNS servers behoort tot de mogelijkheden.

Bestellen

Server housing | Dedicated server

Mocht u geen eigen server(s) tot uw beschikking hebben, dan bestaat er ook de mogelijkheid een server bij Madeo te huren. Madeo stemt met u de technische specificaties af en zorgt ervoor dat de server technisch in orde blijft. Kortom, totaal geen zorgen voor u. Qua connectivity heeft u dezelfde mogelijkheden als bij het gebruik van een eigen server.

Bestellen