Naast het hosten van uw website is het ook mogelijk om deze te laten ontwerpen en te implementeren. Ook hier zijn wij gericht op de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Een van de visies die wij hebben met het maken van websites is het voldoen aan de standaarden die door het W3C zijn opgesteld, hierbij is te denken aan standaarden zoals XHTML en CSS. Bij ons zult u dan ook geen websites tegenkomen die tabellen gebruiken voor de opmaak van de website. Semantiek staat bij ons centraal als het gaat over de indeling van een website.

Hieronder kunt u een selectie vinden van de door Madeo opgeleverde projecten.

Redesign madeo.nl

Nu Madeo vijf jaar bestaat, wordt het tijd voor de vijfde versie van de Madeo website. Voor deze website hebben we wederom de extremen in design opgezocht, en het resultaat is een overzichtelijke website met veel dynamische componenten.
Direct naar: www.madeo.nl of bekijk de Project details

Art-e-fact shares their experience to facilitate Madeo with their website

YourOwnPC

Het bedrijf YourOwnPC had Madeo de opdracht gegeven een website en bestelsysteem te realiseren, die qua stijl overeenkwamen met het reeds bestaande logo. De website en het bestelsysteem zijn in een periode van een aantal maanden in nauwe samenwerking met de klant gerealiseerd.
Direct naar: www.yourownpc.eu of bekijk de Project details

Denken altijd goed mee en voelen zich erg verantwoordelijk!

Pleincollege Van Maerlant

Het Pleincollege Van Maerlant Eindhoven had behoefte aan een nieuwe website, en een manier om zelf de inhoud van de website te kunnen aanpassen. Madeo heeft deze opdracht met veel enthousiasme aangepakt, en het kleurrijke resultaat mag er zeker zijn.
Direct naar: www.vanmaerlant.sghetplein.nl of bekijk de Project details

Creatief, eenvoudig in gebruik en doeltreffend. Madeo maakt het!

RDG-Engineering B.V.

Het technisch bureau RDG-Engineering wilde een vliegende start maken door een nieuwe website te laten ontwikkelen, die als communicatiemiddel naar potentiële klanten en werknemers moest dienen. Het eindresultaat is een website waarop de informatie overzichtelijk gepresenteerd wordt.
Direct naar: www.rdg-engineering.nl of bekijk de Project details

Professioneel oplossings- gericht denken is onze ervaring met het enthousiaste Madeo-team!

Van Bommel International B.V.

Van Bommel International wilde een website waarop veel verschillende producten op een zeer overzichtelijke manier weergegeven konden worden. De gerealiseerde catalogus website schept een duidelijke indruk van de producten die door Van Bommel International worden aangeboden.
Direct naar: www.vanbommel-international.com of bekijk de Project details

Gewoon goed, werkt altijd, top team!

Rubens Kwartet

Het Rubens Kwartet gaf Madeo de opdracht om een website te realiseren waarmee het kwartet zich kon profileren. Op de website zijn onder andere foto's en geluidsfragmenten te vinden. De website is inmiddels uitgegroeid tot een informatiekanaal bedoeld voor alle liefhebbers van het strijkkwartet.
Direct naar: www.rubenskwartet.nl of bekijk de Project details

Altijd betrouwbaar, bij Madeo zit je goed!