Voor het hosten van uw website maken wij gebruik van een kwalitatief hoogstaand serverpark, redundant uitgevoerd en draaiend op twee fysiek verschillende locaties in Nederland. Hierdoor wordt eventuele downtime tot een minimum beperkt. Zie about voor extra informatie over onze netwerk faciliteiten.


Shared hosting betekent dat uw website met meerdere andere websites gedeeld op een webserver is onder gebracht. Door de kwaliteit en kracht van ons moderne serverpark merkt u hier in performance weinig tot niets van en is Shared hosting voor 90% van onze klanten de beste keuze!

Hieronder ziet u de verschillende standaard hostingpakketten die wij aanbieden.

Een precies op uw wensen aangepast pakket is uiteraard ook mogelijk.
Wij nemen graag contact met u op!

Shared hosting | budget

Het budget pakket is het ideale pakket voor uw visitekaartje op het internet, uw eigen website! Het pakket biedt de mogelijkheid voor een eenvoudige website, vijf eigen mailadressen met anti-spam filter, een WebMail applicatie en nog tal van andere mogelijkheden.
Meer specificaties

Bestellen

Shared hosting | basic

Het basic pakket gaat een stap verder dan budget, het biedt de mogelijkheid databasefunctionaliteit te gebruiken. Hierdoor behoort een beginnende webshop of een klein forum tot de mogelijkheden. Daarbij heeft u ruimere mogelijkheden met betrekking tot e-mailadressen en mailinglists.
Meer specificaties

Bestellen

Shared hosting | premium

Het premium pakket biedt buiten een grotere opslagcapaciteit en meer bandbreedte voor uw website en webapplicaties een ruimere mogelijkheid met betrekking tot databases en scriptondersteuning. Interactieve websites met een of meerdere grote forums behoren hiermee tot de mogelijkheden.
Meer specificaties

Bestellen

Shared hosting | professional

Het professional pakket is geschikt voor zware websites die een grote bandbreedte vereisen, gedacht kan worden aan zware druk bezochte forums. Verder biedt het professional pakket ongelimiteerde database en e-mailmogelijkheden.
Meer specificaties

Bestellen