Datum:
Voorjaar 2007  
Klant:
Pleincollege Van Maerlant  
Werkzaamheden:
Website en fotografie  
Webadres:
www.vanmaerlant.sghetplein.nl  

Pleincollege Van Maerlant

Het Pleincollege Van Maerlant Eindhoven had behoefte aan een nieuwe website, en een manier om zelf de inhoud van de website te kunnen aanpassen. Madeo heeft deze opdracht met veel enthousiasme aangepakt, en het kleurrijke resultaat mag er zeker zijn.

In het ontwerp is gebruik gemaakt van vrolijke, opvallende kleuren. Dit is gedaan om de website een opgewekt uiterlijk te geven. Verder wordt boven aan iedere pagina een grote visual weergegeven; alle visuals zijn door ons op locatie gefotografeerd.

Om de klant de mogelijkheid te geven de inhoud van de website geheel zelf te bepalen, hebben wij volledig naar de wensen en eisen van de klant een Content Management Systeem gerealiseerd.

Omdat er op de website informatie over verschillende vakken moet staan, vroeg de klant ook of het mogelijk was om de docenten zelf de informatie van het betreffende vak aan te passen. Deze speciale wens is in het custom-CMS verwerkt, zo beschikt elke vaksectie over de mogelijkheid haar vakgebied op de website up-to-date te houden