Madeo Webservices is in de zomer van 2002 tijdens een aantal creatieve brainstormsessies gestart. De jaren daarna is Madeo uitgegroeid tot een full service internetbureau gespecialiseerd in het leveren van professionele oplossingen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Madeo Webservices wordt aangestuurd door drie personen die het bedrijf gebracht hebben van eenvoudige hostingoplossingen in het begin naar de fullservice maatwerkoplossingen van nu.

Postadres

Madeo Webservices
Postbus 1686
5602 BR Eindhoven

Bezoekadres

Madeo Webservices
Roald Dahllaan 53
5629 MC Eindhoven

KvK

17147409

Telefoon

040-7110331
 

Bankrelatie

Rabobank
1500.23.065

Fax

084-8338287

BTW nummer

8108.21.291.B01

Martijn Jagers

Account management

Verantwoordelijk voor het account management team dat zorgdraagt voor alle communicatie met de klanten en leveranciers van Madeo. Daarnaast het eerste aanspreekpunt voor zowel bestaande als nieuwe relaties.

Dennis de Grauw

Creative development

Verantwoordelijk voor het aansturen van het creative development team dat aan diverse online projecten werkt. Hierbij is te denken aan websites, campagnes, huisstijlen en complete marketingstrategieën.

Joost Dierkse

System development

Verantwoordelijk voor het aansturen van het system development team dat werkt aan diverse online applicaties zoals het Madeo Content Management Systeem. Daarnaast ook verantwoordelijk voor het serverbeheer.

Madeo | Netwerk

Onze faciliteiten kunnen wij verspreid over twee internet serverruimtes binnen Nederland aanbieden om zodoende risico's tot een minimum te beperken. Onze core-serverruimte te Capelle a/d IJssel in het voormalig Mediakabel pand heeft een oppervlakte van maar liefst 220m2. In Amsterdam Zuid-Oost beschikken wij over een serverruimte binnen het Telecity2 gebouw. Middels dit netwerk kunnen wij serverplaatsingen op twee totaal onafhankelijke locaties aanbieden om zodoende een optimale zekerheid voor onze klanten te kunnen garanderen.

Alle serverruimtes zijn voorzien van aparte stroomverdelers, noodaccu's en dieselgeneratoren. Daarnaast zijn zij voorzien van grote airconditioners, gasblussing en 24-uurs bewaking.

Ons netwerk in Rotterdam is opgebouwd uit verschillende IP-transit providers, tw. Versatel, Interoute. Op korte termijn zullen wij dit verder uitbreiden met een extra IP-transit leverancier om risico's van uitval tot een uiterst minimum te beperken.
Binnen ons netwerk in Amsterdam gebruiken wij voor IP-transit de netwerken van MFN/Abovenet en Teleglobe/VSNL voor IPv4 en Internet Online en Cable & Wireless (Trial) voor IPv6. Tevens zijn wij verbonden met de Netherlands Internet Exchange (NL-IX) en de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) voor het uitwisselen van peering verkeer.

Tussen beide serverruimtes beschikken wij over een 2Gbit/s verbinding over darkfiber. Daarmee kunnen wij het internetverkeer van beide netwerken met elkaar bundelen om zodoende zorg te dragen voor een optimale snelheid van het gehele netwerk.

Binnen onze netwerken maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande apparatuur. De volledige routing wordt verzorgd door Juniper M10 en M20 core-routers. De switching vindt volledig plaats op Extreme Networks en HP ProCurve apparatuur.

Alle servers binnen ons netwerk worden direct gekoppeld aan de HP switches via een 100Mbit/s of 1Gbit/s verbinding. Daarnaast worden zij direct verbonden met onze APC masterswitches. Middels deze modules is het mogelijk om de server 24u/dag via een webinterface te kunnen rebooten.